Đakuzi

Danes (16.5.2017) se začenja 4. sezona poletnega namakanja ob cvetači, fižolu in paradajzu. Carsko je. Oba se stlačiva v Đakuzi ko sardelici in uživava v poletnih večerih z deci refoška v roki. Mehurčke dodajava organsko.

Globja zgodba

To je tipična zgodba o “ima se, može se. Nema se, glumi se!”.
I baš sva glumca kar se tiče najinega Đakuzija. Čeber sem dobil za 23. rojstni dan in mi ni blo jasno, kaj bi si počel z njim, ko mi je Stane reku, da ga naj uporabljam kot poletni Đakuzi.

Voda se na Soncu super segreje in jo na 3-4 dni menjava. Odpadno vodo porabiva za zalivanje sadik zelenjave. Ko je sezone konec, ga pospraviva pod kozolec, kjer počaka do naslednjega poletja. Čeber je narejen res izjemno kvalitetno in ima zagotovljeno svojo gredico na vrtu doživljensko!

Zaključek

Veliko lažje za postavitev kot gumi bazen, ceneje kot sezonska karta za bazen in dosega luksuz hotela s 1000 zvezdicami na večernem nebu.

 

Naroči se na novičke iz hiške

Prejmi obvestila za dogodke in zanimivosti na email naslov.

Ne skrbi, ne bomo te zasuli z reklamami in vsakodnevnimi emaili. Tudi midva sovraživa to.

Napiši komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja