Prezimit v tople kraje 2

Moj najljubši letni čas je pomladpoletjejesen. Jap, kar vsi skupaj. Nekako ne maram ravno zime. To je zame zelo depresiven čas, še posebej zaradi pomanjkanja Sonca.
 
V zimi 2015/16 sem si prvič izpolnil veliko željo, da grem prezimit v tople kraje. Za slab mesec dni smo 3 ptičke (Robi, Tjaša in Nejc) kot lastovke poleteli v Bangkok. Slovenskih lastovk v Bangkoku sicer nismo videli, pomoje gredo one raje kam drugam. Ampak lej, vsaj ni blo gužve. ?
 
Pri prvi izkušnji v daljnih krajih si malo previden, delaš popotniške napake, a ko potegnem črto je bilo carsko. Tudi namen je bil dosežen – vsaj dober del zime smo prezimili na toplem.
 
Zimo 2016/17 sva “preživela” v domovini. Kar nekajkrat sem ponoči ob 16:30 pregledoval slike iz lanskega potovanja in na Instagramu gledal aktualne objave iz otoka Don Det, se zraven cmeril ter navil radiator na 28°C. ?
 
 
Za prihodnjo zimo, pa že imava letalske karte! 😀 Bujakaša!
 
 
Čaka naju 40 dni prezimovanja nekje na obali Kambodže, Vietnama, Tajske, .. Nisva se še čist odločila, kje točno si bova spletla zimsko gnezdo. Karta je iz Zagreba v Bangkok (za 430 € povratna z Qatar airways), od tam naprej pa imava prosto pot. Ne bova le ležala na hrbtu, srkala kokos in poslušala valovanje morja .. Ker bova odsotna za daljše časovno obdobje, bova na poti tudi delala. Jajaja #digitalnomad, pa to. 🙂
 
Pod črto. 25°C in Sonce so pogoji kjer najbolje funkcioniram, zato grem pozimi na toplo.
 
Kater je tvoj najljubši letni čas? ??

 

Naroči se na novičke iz hiške

Prejmi obvestila za dogodke in zanimivosti na email naslov.

Ne skrbi, ne bomo te zasuli z reklamami in vsakodnevnimi emaili. Tudi midva sovraživa to.
«

Napiši komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja