Pristnost, globina in iskrenost za 21. stoletje

To ni članek o jamranju, temveč o zavedanju sprememb, ki jim bomo priča v prihodnosti.

Svet,z vsakim dnem proizvede več in več informacij. Ali bolje rečeno – v dveh dneh prizvedemo toliko informacij, kot smo jih proizvedli od kamene dobe do leta 2003 skupaj! Ta podatek je zastrašujoč in že nekaj let star (iz leta 2010). Zato sem prepričan, da je danes ta “številka” še toliko bolj visoka. Vir: https://techcrunch.com/

Veliko šumov, kiča, površinskosti, nabijanja informacij, naslovov, ki pritegnejo, da še sploh usmeriš oči k informaciji, novici, članku, ..

Najina zgodba je drugačna in želiva prikazati pristnost s tem, kar v resnici sva, globino, s tem kar resnično čutiva in iskrenost, s tem kar resnično misliva. Ker verjameva, da si le tako ustvarjava krog istomislečih ljudi. Prav neverjetno je, koliko novih prijateljstev se je spletlo v tem času, ko sva se začela izpostavljati zunanjemu svetu in prav čudovito je slišati vse pohvale ljudi, ki naju kontaktirajo. Ker le z globino, pristnostjo in isrenostjo se povežeš s človekom za daljše časovno obdobje. Misliva, da je globji in pristen odnos v življenju najpomembnejši. Z toliko vsakodnevnimi informacijami, se bomo ljudje avtomatsko zatekali k pristosti. Mogoče celo postali previdnejši do novosti in bo težje “dokazati” pristnost, a bo toliko slajša, ko se bo občutila.

Na dva načina bova od sedaj naprej delila pristnost, globino in iskrenost:

1. Z Trenutki
Že nekaj časa snemam dnevne videe imenovane Trenutki. Gre za kombinacijo vsakodnevnega življenja v mali hiški, najine zgodbe in KONKRETNIH NASVETOV za vrt in dom (+ ostalih življenjskih nasvetov). Že do danes sva in bova tudi v prihodnje tako marsikomu spremenila pogled na življenje in podala koristne nasvete. Mislim, da bova pri nekje 30. Trenutku že obvladala situacijo in bila prava profiča. Hvala  že danes, da se učite z nama.

Na tej povezavi so: TRENUTKI

2. Z klicem zahvale po nakupu iz najine spletne trgovine
Pred kratkim sva razširila najino spletno trgovino in jo postavila v ospredje z kvalitetnimi izdelki, ki jih resnično obožujeva in jih želiva deliti s teboj. Že prej sva se velikokrat s klicem zahvalila za naročila. Od prenove naprej, pa bova vedno vsakega naročnika/kupca poklicala, se mu zahvalila, opisala postopek dostave in vprašala, če ima še kakšno vprašanje za kupljen izdelek!

Na tej povezavi prenovljena spletna trgovina: KUPI.OBILJE.SI

Ni boljšega občutka od hvaležnosti in prijaznosti, ki jo dobiva nazaj, ker deliva dobro med ljudi! 🙂

 

Naroči se na novičke iz hiške

Prejmi obvestila za dogodke in zanimivosti na email naslov.

Ne skrbi, ne bomo te zasuli z reklamami in vsakodnevnimi emaili. Tudi midva sovraživa to.

Napiši komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja